Menu tygodniowe

|
Poniedziałek |
|
|---|---|
| Zupy: | rosół, koperkowa |
| II danie: |
spaghetti bolognese, kompot |
| Wtorek | |
|---|---|
| Zupy: |
żurek, jarzynowa |
| II danie: |
rolada drobiowa z pieczarkami i serem, ziemniaki, surówka wiosenna, kompot |


| Środa | |
|---|---|
| Zupy: | fasolowa, brokułowa |
| II danie: |
wieprzowina po chińsku podawana z ryżem, kompot |
|
Czwartek |
|
|---|---|
| Zupy: | ziemniaczana, kalafiorowa |
| II danie: | |


| Piątek | |
|---|---|
| Zupy: | barszcz ukraiński, pomidorowa |
| II danie: |
kotlety jajeczne z sosem tatarskim, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot |
| Sobota | |
|---|---|
| Zupy: | brukselkowa |
| II danie: | udko pieczone, ziemniaki, marchew z groszkiem , kompot |
